Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja veljajo za spletno trgovino janja.eu in so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu kupcev (ZVPot-UPB2). Spletno trgovino www.janja.eu upravlja Janja Pintarič (v nadaljevanju “ponudnik”). Uporabnik je oseba, ki uporablja našo spletno trgovino (v nadaljevanju “kupec”). Splošni pogoji poslovanja opredeljujejo delovanje spletne trgovine, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.

Informacija o ponudniku in kontaktni podatki

Janja Pintarič

Sedež ponudnika: Zagrad 63, 3000 Celje

 • Davčna številka: 47099372
 • Davčni zavezanec: ne
 • Matična št.:
 • Kontaktni podatki:
  • Telefonska številka: 031 612 217
  • Email: info@janja.eu

Bančni podatki:

Poslovni račun odprt pri: Abanka d.d.

TRR: SI56 05100 7026 535 831

 1. Dostopnost informacij

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

 • identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra),
 • kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),
 • bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s po prodajnimi storitvami in garancijami),
 • dostopnost artiklov (vsak artikel ali storitev, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku v primeru nedostopnosti vam bomo to sporočili),
 • pogoje dostave artiklov ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave),
 • vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano ali že vsebujejo davke in stroške prevoza,
 • način plačila in dostave,
 • veljavnost ponudbe,
 • rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop; poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca vračilo artikla,
 • pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci

 

 1. Načini plačila

Spletna trgovina www.janja.eu omogoča naslednje načine plačila:

 • Predračun (prejeli ga boste avtomatsko po oddaji naročila na svoj e-naslov)
 • Paypal
 • Plačilo s plačilnimi karticami preko sistema Paypal ( Maestro, Mastercard,Visa)

Račun za opravljene storitve boste prejeli skupaj z naročenimi izdelki v paketu ali na vaš e-naslov.

Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika. En izvod te pogodbe se pošlje kupcu preko elektronske pošte, po uspešno izvedenem naročilu. Dostop do te pogodbe kasneje potrošniku omogoči ponudnik, potrošnik lahko izvod/kopijo te pogodbe naroči preko e-naslova info@janja.eu. Ponudnik nato naročeni izvod pošlje potrošniku po pošti v pisni obliki ali v elektronski obliki na željen e-naslov potrošnika.

Kupec lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanje točnosti dobave pokliče ponudnika na njegovo kontaktno telefonsko številko 031 612 217 ali ga kontaktira preko elektronskega naslova info@janja.eu.

 1. Veljavnost ponudbe

Navedene cene na spletni strani veljajo za naročila preko spletne trgovine ali preko telefonskega klica na številko 031 612 217. Cene veljajo pri zgoraj navedenih načinih plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji, zato lahko pri nekaterih izdelkih pride do odstopanja cen na spletni strani in ostalih trgovinah po Sloveniji. Cene izdelkov so označene v evrih (EUR). DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1 (nismo zavezanci za DDV).

Ponudnik si pridržuje pravico do dnevnih sprememb cen, razen če ni drugače navedeno (primer akcij in posebnih popustov). Cene veljajo od trenutka, ko jih kupec potrdi pri naročilu v spletni trgovini www.janja.eu in veljajo do dne objave novega cenika. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

V primeru spremembe cene izdelka med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil preklic nakupa ali pa bo ponudil rešitev, ki bo omogočila v obojestransko zadovoljstvo.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo in ga v elektronski obliki prejme na svoj e-naslov. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksni in veljajo tako za ponudnika kot za kupca.

Kljub trudu, da so vsi izdelki na zalogi in da se trudimo, da je stanje zaloge ažurno, se včasih zgodi, da izdelka ni na zalogi, o čemer ponudnik kupca obvesti. V tem primeru vas bomo obvestili in vam v primeru predplačila vrnili kupnino.

 1. Postopek naročila

Naročilo izdelka preko spletne trgovine www.janja.eu:

Naročilo preko spletne trgovine www.janja.eu lahko uporabnik odda 24 ur na dan, vse dni v tednu, tudi ob nedeljah in praznikih. Po opravljenem naročilu prejme uporabnik elektronsko potrditev naročila na e-naslov, katerega je navedel ob naročilu.

 • Naročilo izdelka preko spletne trgovine www.janja.eu se lahko poravna s plačilnimi karticami preko sistema Paypal, plačilo s plačilnimi karticami preko sistema Paypal ( Maestro, Mastercard,Visa)  ali s plačilom po predračunu.

Naročilo izdelka oddano preko telefonske številke 031 612 217, se lahko poravna s plačilom po predračunu.

Paket je odposlan po prejemu plačila. Dostava se vrši s Pošto Slovenije.

 1. Stroški pakiranja in dostave

Cena dostave je enotna, in sicer 2,99€. Nad 30€ se poštnina ne zaračuna. Stroški pakiranja in  dostave so zaračunani in navedeni na naročilu in računu, z naročenimi artikli in jo poravnate skupaj z zneskom naročila. Dostava se vrši samo na območju Republike Slovenije.

 1. Čas izdelave in dobave izdelkov

Cofi so šivani ročno, zato je rok izdelave in dobave do 10 delovnih dni oz. odvisen od povpraševanja. Količina na spletni strani je predvidena glede na zalogo umetnega krzna.

Ob vikendih in praznikih se dostava ne opravlja.

 1. Izdelki po želji naročnika

Za izdelek, ki je narejen po želji naročnika – druge mere kot so v ponudbi – se kupnina ne vrača.

 1. Preklic naročila

Po oddaji naročila kupec prejme potrdilo o naročilu na njegov e-naslov. Morebitni preklic naročila lahko po prejemu potrditve naročila sporoči na ponudnikovo telefonsko številko 031 612 217.

Ponudnik storitve nudi podporo kupcem od ponedeljka do sobote, med 15. in 20. uro na telefonski številki 031 612 217in preko e-naslova info@janja.eu, kjer vam bomo odpisali tudi izven delovnega časa.

V kolikor se na telefon ne oglasimo takoj, vas bomo vsekakor poklicali nazaj v najkrajšem možnem času.

 1. 100% varen nakup, pravica do odstopa od nakupa in vračilo blaga skladno z ZVPot

Pri pogodbah, sklenjenih na daljavo, ima potrošnik pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Odstop od naročila/pogodbe mora biti poslan pisno na naslov Janja Pintarič, Zagrad 63, 3000 Celje ali po elektronski pošti na naslov info@janja.eu.

Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga. Vsi izdelki kupljeni pri ponudniku www.janja.eu so takšne narave, da jih je moč vrniti po pošti. O nameravanem vračilu nas prosimo pisno obvestite in sicer na kontaktni e-naslov info@janja.eu. Potrošnik mora blago vrniti v 7 dneh od sporočenega namena o odstopu od pogodbe. Vračilo plačil mora podjetje opraviti takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v 14 dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe.

Prejeto blago mora kupec vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik.

 1. Reklamacije

V primeru reklamacij nas lahko kontaktirate preko našega elektronskega naslova info@janja.eu

Ko artikel vračate prodajalcu, morate priložiti tudi kopijo računa. Naslov za posredovanje (pošiljanje) blaga prodajalcu je Janja Pintarič, Zagrad 63, 3000 Celje.

Stroške pošiljanja vedno krije pošiljatelj, razen, če je vnaprej dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

 1. Upravljavec

Upravljavec osebnih podatkov v pomenu, kot ga določata Splošna uredba EU o varstvu osebnih podatkov in veljavni zakon, ki ureja varstvo osebnih podatkov – GDPR je:

janja.eu

Janja Pintarič

Zagrad 63

3000 Celje

Slovenija

Zahvaljujemo se vam za zaupanje

Janja Pintarič

Logo Jennis design

0
  0
  Košarica
  Your cart is emptyReturn to Shop